La Residència diocesana Sant Miquel Arcàngel està ubicada al centre de Tortosa, en una zona residencial ben comunicada, a prop d’una parada d’autobús, una parada de taxis i de l’estació de tren.

Un dels aspectes diferencials de la residència Sant Miquel és l’àmplia superfície enjardinada de vora 3.000 m2 i d’horta de més de 6.000 m2. Una autèntica illa verda al mig de la ciutat.

L’ampli edifici de més de 9.000 metres quadrats, ofereix 50 places de Centre de Dia i 145 a la residència. A més d’aquests espais al mateix edifici hi trobem altres equipaments com sala de visites, sala d’actes, aules de formació, capella, infermeria, sala de fisioteràpia, tallers, sales polivalents, tallers ocupacionals, perruqueria.

Cal destacar que tots els serveis de suport (bugaderia, cuina…) es troben a les mateixes instal·lacions, fet que permet adaptar-nos amb rapidesa a les necessitats personalitzades dels residents.

RESIDÈNCIA

Servei de llar per acollir als nous residents en una nova etapa de la seva vida on gaudiran d’un clima familiar, atenció individualitzada i tracte de qualitat.

CENTRE DE DIA

Servei d’estada diürna obert durant els 365 dies de l’any, amb un ampli ventall d’activitats i professionals especialitzats. S’ofereixen els mateixos serveis que a la residència. 

ESTADES TEMPORALS

Serveis de residència temporal per oferir suport familiar en cas de múltiples necessitats.

Ubicat en una zona privilegiada de Tortosa amb instal·lacions renovades i amb una gran zona enjardinada

977 441 147

info@santmiquelarcangel.com

Francesc Vicent Garcia, 12

IDIOMES»