Instal·lacions

La Residència diocesana Sant Miquel Arcàngel està ubicada al centre de Tortosa, en una zona residencial ben comunicada, a prop d’una parada d’autobús, una parada de taxis i de l’estació de tren.

Un dels aspectes diferencials de la residència Sant Miquel és l’àmplia superfície enjardinada de vora 3.000 m2 i d’horta de més de 6.000 m2. Una autèntica illa verda al mig de la ciutat.

L’ampli edifici de més de 9.000 metres quadrats, ofereix 50 places de Centre de Dia i 145 a la residència. A més d’aquests espais al mateix edifici hi trobem altres equipaments com Sala de visites, sala d’Actes, aules de formació, capella, infermeria, sala de fisioteràpia, tallers, sales polivalents, tallers ocupacionals, perruqueria

Cal destacar que tots els serveis auxiliars (bugaderia, cuina…) es troben a les mateixes instal·lacions, fet que permet adaptar-nos amb rapidesa a les necessitats personalitzades dels residents. 

Centre de dia

Per a les persones grans que viuen a casa seva o de familiars, oferim el servei de Centre de Dia (Centre CONCERTAT de la Generalitat de Catalunya).

Poden gaudir d’un ambient estimulant amb activitats i bones relacions, a més de tots els serveis bàsics que posem a la seva disposició.

Recentment hem ampliat serveis i també oferim la possibilitat de realitzar descàrregues familiars segons necessitats, tots els caps de setmana.

Consulti’ns les diferents promocions disponibles en aquest sentit!

Serveis

La Residència Sant Miquel ofereix tot tipus de serveis als seus usuaris per tal de millorar la seva qualitat de vida

Salut

Els nostres residents disposen de diferents serveis per tal de cuidar la seva salut: consulta mèdica diària, infermeria, fisioteràpia i podologia, així com atenció psicològica.

Social

La treballadora social del nostre centre potencia la relació entre els residents, les famílies i l’entorn. Assessora als residents i les seves famílies i lidera les activitats externes del centre.

Religiós

La Residència disposa d’una capella pròpia on s’hi celebra missa diària oberta a tothom. També oferim servei d’acompanyament espiritual a tots aquells usuaris que ho demanin.

Complementaris

Ens agrada cuidar els petits detalls, que sovint són els que marquen la diferència. Per això celebrem festivitats, participem en esdeveniments ciutadans… També els nostres usuaris tenen a la seva disposició serveis varis com ara perruqueria, podologia, bugaderia, acompanyament en cas d’absència de familiars, etc.

977 441 147

info@santmiquelarcangel.com

Francesc Vicent Garcia, 12

IDIOMES»