Història

La Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel, treballa des de fa més de 135 anys en l’atenció de la gent gran. Aquesta llarga experiència i la capacitat d’innovació ens avala com a centre de referència a les Terres de l’Ebre.

L’any 1879, les Germanetes del Pobres van crear una residència, la qual es coneix actualment com a Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel, i en van tenir cura durant més de cent anys.

L’any 1985, el Bisbat de Tortosa constitueix una Fundació Pia Autònoma sense ànim de lucre a qui li encarrega la gestió de la residència. En un primer moment el Patronat de la Fundació va comptar amb la valuosa col·laboració de les Germanes de Nostra Senyora de la Consolació. Aquestes religioses es van dedicar, durant més de 20 anys, amb professionalitat i grans dosis d’humanitat a tenir cura dels nostres residents i usuaris.

Avui dia la Residència compta amb una equip humà de professionals de referència al sector, altament qualificats i amb una formació continuada, que ofereix un servei de qualitat i que treballa per a que els nostres residents i usuaris facin de la Residència casa seva.

Visió religiosa

La Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel té una clara empremta cristiana, que es manifesta dia a dia en el tracte humà i personal cap als residents. 

Missió

Prestar serveis assistencials de qualitat, on la persona és el centre de la nostra raó de ser.

Visió

Millorar contínuament els processos i metodologia de la nostra activitat. Aquest procés de millora es sustenta en la base d’un compromís cristià d’atenció a les persones, amb la voluntat de continuar sent centre de referència i amb un nivell de servei excel·lent.

Valors

  • Innovació
  • Experiència
  • Atenció a la dependència
  • Humanisme cristià
  • Compromís
  • Qualitat

977 441 147

info@santmiquelarcangel.com

Francesc Vicent Garcia, 12

IDIOMES»