LA SAGRADA RELÍQUIA DE LA CINTA, VISITA LA RESIDÈNCIA “SANT MIQUEL ARCÀNGEL”

El primer dissabte de setembre, coincidint amb l’inici de les Festes de la Cinta, obrírem les portes de la nostra Casa a la Sagrada Relíquia de la Cinta.

Era la primera vegada que rebíem la nova Relíquia amb el Sagrat Cíngol. Custodiada pel Prior de la Reial Arxiconfraria de la Cinta Mn. Josep Ma. Membrado, el Primer Majordom Sr. Francesc Viñes i un nombrós grup de confrares, fou rebuda a l’entrada de les nostres instal·lacions per membres del Patronat i acompanyada fins a les portes de la Capella on l’esperava l’Excm. i Rvdm. Dr. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa acompanyat  d’altres preveres de la diòcesi.

 

Custodiada pel Prior de la Reial Arxiconfraria de la Cinta Mn. Josep Ma. Membrado, el Primer Majordom Sr. Francesc Viñes i un nombrós grup de confrares, fou rebuda a l’entrada de les nostres instal·lacions per membres del Patronat i acompanyada fins a les portes de la Capella on l’esperava l’Excm. i Rvdm. Dr. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa acompanyat  d’altres preveres de la diòcesi.

En l’Eucaristia celebrada, el nostre Bisbe mostrà la seva satisfacció per tenir la Sagrada Relíquia a la Residència Sant Miquel Arcàngel, i en l’homilia destacà la seva presència com un “acte de servei i proximitat a aquells que no poden desplaçar-se a la Catedral per demanar la seva protecció”. Don Enrique també ens recordà la vivència plena de joia d’aquest Any Jubilar concedit pel Sant Pare Francesc i el lema del mateix: “Aquí tens la teva Mare”.

Per a tots els assistents a l’acte, residents, usuaris del centre de dia, familiars, empleats, voluntaris i amics de la nostra Casa, fou un dia de joia i satisfacció que recordarem tota la vida en el més profund del nostre cor.

IDIOMES»